e Twinning projekti


     

Dječji vrtić Medveščak već dugi niz godina koristi eTwinning portal. Našu priču s mogućnostima korištenja e Twinning portala započeli smo na zajedničkim radionicama u vrtiću šireći znanja na sve zainteresirane djelatnike naše ustanove. Pozvali smo i e Twinning ambasadore koji su kroz praktične radionice upoznali djelatnike sa načinima i mogućnostima korištenja e Twinninga. 
Naši iskusni e Twinneri i sami su se okušali u provođenju radionica u vrtiću prezentirajući svoja iskustva i znanja svim odgojno-obrazovnim djelatnicima. 
Sve veći broj naših odgojitelja uključuje se na e Twinning platformu kako kroz pridruživanje različitim projektima tako i učenjem kroz različite learning evente i webinare. 
Iz godine u godinu vidljivo je povećanje broja uključenih djelatnika na eTwinning platformu, a samim time i povećanje broja projekata u koje se ti isti djelatnici uključuju kao aktivni sudionici. Neki od djelatnika upustili su se u samostalno kreiranje projekata, a da su tome ozbiljno pristupili govore i nagrade koje su dobili. Ukupno je 10 do sada provedenih projekata dobilo nagrada kvalitete, od kojih je dio bio nacionalnih, a dio europskih.


Kao vrtić nagrađeni smo oznakom eTwinning School 2018-2019 i 2020-2021.

       

Više informacija o navedenim projektima možete dobiti na stranicama eTwinning portala https://www.etwinning.net/hr/pub/index.htm

 


Ispiši stranicu