Prijelaz djece u gradskim dječjim vrtićima 2023./2024.

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

OBAVIJEST
RODITELJIMA/SKRBNICIMA
O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/DJECE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ 
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2023./2024.

 


 
Roditelji/skrbnici djeteta kojima je dijete upisano u gradski dječji vrtić koji im ne odgovara po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/djece u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju od 20. do 24. ožujka 2023. godine u dječji vrtić koji dijete/djeca pohađa/ju.

Komisija za upis djece u dječjem vrtiću rješavat će zamolbe roditelja,/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Medveščak i kriterijima za prednost pri upisu. 

Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 3. travnja 2023. godine. 
Temeljem odobrenog prijelaza roditelji/skrbnici ispisat će dijete/djecu s 31. kolovozom 2023. godine iz sadašnjeg dječjeg vrtića i upisati ih u odgovarajući dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2023./2024. odnosno od 1.rujna 2023. godine. 

Obrazac za premještaj djeteta možete isprintati klikom na link Zamolba za prijelaz 2023-2024.docx


            
 
            

Ispiši stranicu