Program prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 2021./2022.


 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

OBAVIJEST
RODITELJIMA/SKRBNICIMA
O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/CE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ 
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2021./2022.

 


 
Roditelji/skrbnici djeteta koji imaju upisano dijete/cu u Dječjem vrtiću Medveščak, a ne odgovara im po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/ce u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdobolju od 15. do 26. ožujka 2021. godine u djećji vrtiću koji dijete/ca pohađa/ju.

Komisija za upis djece rješavat će zamolbe roditelja,/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Medveščak i kriterijima za prednost pri upisu. 

Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djecu u gradskim djelčjim vrtićima 12. travnja 2021. godine. 
Temeljem odobrenog prijelaza roditelji/skrbnici ispisat će dijete/cu  s 31. kolovozom 2021. godine iz sadašnjeg dječjeg vrtića i upisati ih u odgovarajući dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2021./2022. odnosno od 1.rujna 2021. godine. 


Obrazac za premještaj djeteta možete isprintati klikom na link Zamolba za prijelaz 2021-2022.docx

 
 
 
 
            
 
            

Ispiši stranicu