Upis djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za ped. god. 2021./2022. na području Grada Zagreba

   
OBAVIJEST O UPISU DJECE RANE I PREDŠKOLSKE DOBI
U PROGRAME PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2021./2022. NA PODRUČJU GRADA ZAGREBA


 

Dječji vrtići Grada Zagreba zahtjeve za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2021./2022. zaprimat će od 24. svibnja do 4. lipnja 2021. godine isključivo elektroničkom prijavom putem ePisarnice (https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/eIsprave2) na poveznici Pristup u eUpise u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb.

Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić molimo da obavezno pročitate Obavijest o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2021./2022. na području Grada Zagreba na poveznici: Obavijest upisi 2021.-2022_.pdf

 
Roditelj/skrbnik djeteta zahtjev za upis djeteta treba podnijeti od 24. svibnja do 4. lipnja 2021. godine isključivo putem elektroničke prijave samo u jedan gradski dječji vrtić, u pravilu onaj prema mjestu stanovanja (primarni izbor), s mogućnošću odabira drugog gradskog dječjeg vrtića kao alternativne opcije. Poveznica eUpisi u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb će biti aktivna od 24. svibnja 2021.
Za elektroničku predaju zahtjeva neophodno je posjedovati:
  • NIAS vjerodajnicu značajne ili visoke razine sigurnosti za prijavu u sustav
  • adresu elektroničke pošte (e-mail) ili/i osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani


Na linku možete pogledati ponudu programa koje nudimo u našem vrtiću PONUDA POSEBNIH I ALTERNATIVNIH PROGRAMA.pdf

Roditelji koji nemaju mogućnost predaje zahtjeva elektroničkim putem, upis djeteta mogu izvršiti ispunjavanjem sljedećih obrazaca te predajom obrazaca u tajništvo vrtića u predviđenom roku.

ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA U DJEČJI VRTIĆ - JASLICE I VRTIĆ.doc

OBRAZAC ZA INICIJALNI RAZGOVOR - JASLICE I VRTIĆ.docx

ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA U DJEČJI VRTIĆ - PROGRAM PREDŠKOLE.doc

OBRAZAC ZA INICIJALNI RAZGOVOR - PROGRAM PREDŠKOLE.docx

 
 
 


Ispiši stranicu