Diseminacijske aktivnosti

Rujan 2017.

Roditeljski sastanci u odgojno-obrazovnim skupinama; upoznavanje roditelja sa projektom KA1
ŽIVJETI U SKLADU S PRIRODOM U URBANOJ SREDINIListopad 2017.

Odgajateljsko vijeće; diseminacija i prezentacija mobilnosti u Finskoj i Italiji. 

    

Prosinac 2017.

Odgojiteljsko vijeće; diseminacija i prezentacija mobilnosti u Španjolskoj i Italiji.

   


Siječanj - veljača 2018. 

U Dječjoj knjižnici Medveščak "M2", Zvonimirova 71, u periodu od 15. siječnja do 15. veljače održana je izložba dječjih likovnih radova nastalih tijekom dječjih aktivnosti potaknutih europskim projektima KA1 "Živjeti u skladu s prirodom u urbanoj sredini" i KA2 projekta "LIsten, talk, spell, act". Izložbu su osim redovitih posjetitelja knjižnice posjetile i tri odgojno-obrazovne skupine našeg vrtića te djeca sa svojim roditeljima.

  

 


Veljača 2018. 

U emisiji Baby bonus edukacijska rehabilitatorica je u okviru teme Inkluzija u vrtiću predstavila iskustva dobivena na mobilnosti "Art as therapy in special needs education" u okviru KA1 projekta "Živjeti u skladu s prirodom u urbanoj sredini". 

Travanj 2018.

Dani predškolskog odgoja - Čakovec 2018.


Na Danima predškolskog odgoja - Čakovec 2018. "Zajedno rastemo" - redefiniranje prakse i teorije ranoj i predškolskog odgoja, Čakovec 12. i 13. travnja 2018., ravnateljica vrtića Medveščak, Željka Požgaj mag.praesc.educ., odgojiteljica-savjatnica Dijana Guština te odgojiteljica-mentorica Ivana Mlađan održale su prezentaciju pod nazivom "Izgradnja profesionalne uloge kroz EU dimenziju kurikuluma". 
Državni stručni skup za odgojitelje - Tuheljske toplice 2018. 

Na Državnom stručnom skupu za odgojitelje djece predškolske dobi "Cjeloživotnim učenjem do kvalitetnoga stručnog usavršavanja", održanom u Tuheljskim Toplicama od 18. do 20. travnja 2018., u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, odgojiteljica-savjetnica Ana-Marija Borko i odgojiteljica-mentorica Sanja Sharairi održale su prezentaciju na temu: "Kompetentan odgojitelj u susretu s europskom dimenzijom obrazovanja".
Državni stručni skup za ravnatelje - Primošten 2018. 

Na Državnom stručnom skupu za ravnatelje predškolskih ustanova "Inovativno vođenje - poduzetnost u dječjem vrtiću" održanom u Primoštenu od 18. do 20. travnja 2018., u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, ravnateljica Željka Požgaj, mag.praesc.educ. održala je prezentaciju na temu "Inovativnost u radu dječjeg vrtića i usmjerenosti prema razvoju EU dimenzije kurikuluma".
Odgojiteljsko vijeće - prezentacija mobilnosti Španjolska, Portugal i Češka. 

    


Svibanj 2018.

Djeca i odgojitelji sudjelovali su na Spring festivalu u aktivnostima u urbanoj sredini poput Joga u zelenom, Reciklauniranje i sl. 
Rujan 2018. 

Roditeljski sastanci u odgojno-obrazovnim skupinama; upoznavanja novo upisanih roditelja sa projektom KA1 

ŽIVJETI U SKLADU S PRIRODOM U URBANOJ SREDINI

Listopad 2018. 

Na međužupanijskom stručnom skupu za stručne suradnika pedagoge u dječjim vrtićima održanom 10. i 11. listopada 2018. u Mariji Bistrici, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje,
pedagoginja vrtića Mirna Krpan održala je prezentaciju na temu "Kompetentan stručni suradnik pedagog u susretu s europskom dimenzijom obrazovanja".


Ispiši stranicu