Organizacija rada za novu pedagošku godinu 2020./2021.

Poštovani roditelji,

od ponedjeljka 4.1.2021. djeca iz područnih objekata boravit će u svojim objektima.

Hvala na razumijevanju,

ravnateljica DV Medveščak


Poštovani roditelji,

zbog mogućih novih potresa, a u želji da osiguramo maksimalnu sigurnost djece i odgojitelja zatvaramo područne objekte od 30.12. 2020. 
Ujedno, zbog pandemije COVID-19 djeca će biti smještena u zasebne skupine bez međusobnog miješanja.

Hvala na razumijevanju,

ravnateljica DV Medveščak________________________________________________________________________________________________________________________
Dragi roditelji/skrbnici djece,

obavještavamo Vas da od 10. rujna 2020. počinju radovi na sanaciji krova te rad objekta u Martićevoj 14 b nije moguć radi sigurnosti djece. Djeca su do daljnjega smještena u objektu u Vlaškoj 97.


_________________________________________________________________________________________________________
Dragi roditelji/skrbnici djece,

u nastavku možete pronaći informacije o organizacija rada donjih objekata po skupinama za novu pedagošku godinu 2020./2021.

OBJEKT VLAŠKA - novo upisana djeca

OBJEKT MARTIĆEVA - djeca koja su prošle pedagoške godine boravila u objektu u Vlaškoj (prošlogodišnje skupine Puž, Cvrčak, Zečić)

OBJEKT VOJNOVIĆEVA 15 - djeca koja su prošle pedagoške godine boravila u objektu u Martićevoj (prošlogodišnje skupine Maslačak i Zvjezdice)

OBJEKT VOJNOVIĆEVA 19  - djeca koja su prošle pedagoške godine boravila u objektu u Vojnovićevoj 15 (prošlogodišnja skupina Mrav)

OBJEKT JURKOVIĆEVA  - djeca koja su prošle pedagoške godine boravila u objektu u Vojnovićevoj 19 (prošlogodišnja skupina Žabice)


Sva djeca koja prelaze u druge gradske vrtiće u sljedećoj pedagoškoj godini, ukoliko imaju potrebu doći u vrtić u ponedjeljak 31.8.2020. bit će smještena u svojim prošlogodišnjim odgojno-obrazovnim skupinama prema gornjem rasporedu.
Isto tako djeca 
koja se upisuju u prvi razred osnovne škole, a imaju potrebu doći u vrtić u ponedjeljak 31.8.2020. bit će smještena u nove predškolske skupine.
Ispiši stranicu